Sony PlayStation 5 приречена на страшну долю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Попит на нинішнє покоління ігрових приставок поступово падає, тому що вони сильно застаріли. Весь світ чекає появи нових моделей, які отримають передове технічне оснащення і зможуть запускати ігри в 4K при частоті на рівні 60 кадрів в секунду, а для цього загальна продуктивність повинна перевищувати значення в 10 терафлопс. Проте, як стало відомо 30 березня 2019 року, консоль Sony PlayStation 5 приречена на страшну долю, і це насправді саме так.

Справа в тому, що дана приставка абсолютно точно не вийде на ринок в нинішньому році, тобто купити собі PS5 ніхто не зможе. Як стверджує редактор видання Kotaku Джейсон Шрайер з посиланням на свої джерела, компанії Microsoft і Sony не готові до того, щоб почати продажі своїх приставок наступного покоління в нинішньому році. Вони можуть їх лише анонсувати, але тільки в самому кінці року, тоді як старт продажів трапиться через 1 – 1,5 року після цього. Це означає, що новинки стануть доступні для покупки всім бажаючим ще дуже нескоро.

Якщо врахувати, що сервіс Google Stadia запрацює вже в нинішньому році, пропонуючи всім користувачам потужність понад 10,7 терафлопс, то стає цілком собі очевидно, що Sony PlayStation 5 приречена на страшну долю. До моменту її появи на ринку, тобто в магазинах по всьому світу, вже більш ніж рік буде працювати сервіс «пошукового гіганта», що дозволяє грати у відеоігри в дозволі 4K при частоті 60 кадрів в секунду, а в найближчому майбутньому розробники обіцяють додати в нього підтримку дозволу 8K (4320p) та частоти 120 кадрів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Головна проблема в тому, що для забезпечення такої високої обчислювальної потужності приставка Sony PlayStation 5 повинна отримати передове технічне оснащення, а таке зараз в сукупності варто більше $ 1000.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.