Не варто чекати виходу трекера Xiaomi Mi Band 4 в березні або квітні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi — одна з небагатьох, хто своїми діями часом досить серйозно змінює ринок. Саме Xiaomi свого часу показала, що зовнішні акумулятори можуть бути якісними і дешевими, і подібні продукти тепер пропонують дуже багато інших виробників.

Та ж історія сталася і з трекерами активності. Вихід дуже дешевої моделі Mi Band показав, що подібні пристрої можуть коштувати дуже мало, і інші виробники пішли за прикладом Xiaomi.

Всі наступні моделі Mi Band були також дуже популярні. Трекер Mi Band 3 був представлений в кінці травня, а нова модель, згідно з попередніми чутками, повинна була б вийти в березні. Однак не вийде.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huami, яка, власне, і створює для Xiaomi в тому числі і трекери активності Mi Band, заявила, що Mi Band 4 точно вийде в цьому році, але навряд чи вийде в березні або квітні. Втім, про травень представник компанії нічого не сказав, а саме в травні поточноій моделі виповниться рік.

Що стосується параметрів новинки, поки про них можна лише гадати. Але, враховуючи, що Mi Band 4 явно повинен залишитися дешевим пристроєм, розраховувати на якісь кардинальні зміни не варто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.