Huawei випустить лінійку преміальних планшетів Huawei MatePad, яка складе конкуренцію iPad Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомство з інтелектуальної власності Європейського Союзу (European Union Intellectual Property Office, UEIPO) завело в своїй базі даних сторінку для пристрою під назвою Huawei MatePad.

Чи означає це, що компанія Huawei проведе ребрендинг лінійки планшетів MediaPad? Джерела вважають, що це не так. Швидше за все, під назвою MatePad ховається флагманська лінійка планшетів, яка складе компанію нових смартфонів Huawei в цьому році і буде побудована на базі тієї ж флагманської апаратній платформі сімейства Kirin. При цьому лінійка MediaPad буде включати моделі недорого і середнього сегментів.

Нагадаємо, торішній планшет Huawei MediaPad M5 Pro, який був флагманом серії M5, побудований на базі однокристальної системи Kirin 960, яка дебютувала в 2016 році в смартфон Huawei Mate 9, після чого використовувалася в Huawei P10 і P10 Plus. Компанія Samsung, випустивши Galaxy Tab S4 10.5 в минулому році, оснастила його відносно старої Snapdragon 835, тоді як могла використовувати Snapdragon 845 або Exynos 9810.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При цьому Apple встановила свої планшета iPad Pro більш продуктивні платформи, ніж в її новітніх смартфонах, що дозволяє iPad Pro бути абсолютним лідером по продуктивності. Саме з iPad Pro і буде конкурувати нова лінійка Huawei MatePad.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.