Samsung Galaxy Watch Active отримають досить маленький дисплей і втратять фірмову рису минулих моделей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька днів тому в Мережі з’явилися специфікації розумних годин Galaxy Watch Active, які раніше джерела називали Galaxy Sport.

Нагадаємо, зображення пристрою вказували на відсутність поворотного безеля, який давно став фірмовою рисою розумних годин Samsung. Нові дані підтверджують цей факт. Крім того, джерело приводить характеристики годин, відмінні від попереднього варіанту.

Якщо вірити цим даним, діаметр екрану годиннику складе не 1,3, а 1,1 дюйма. До слова, на тих самих зображеннях екран якраз здається невеликим.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тип панелі залишиться незмінним — Super AMOLED, а роздільна здатність складе 360х360 пікселів. Ємність акумулятора буде рівною 236 мА*год, що узгоджується з попереднім витоком. Також джерело говорить, що версії з великим екраном, судячи з усього, не буде. Годинники будуть захищені від води і будуть відповідати військовому стандарту MIL-STD-810G.

Серцем годинника послужить SoC Exynos 9110. Також У пристрою буде 4 ГБ флеш-пам’яті, модуль NFC, Bluetooth 4.2, а ось модему мобільного зв’язку не буде.

Товщина корпусу складе 13 мм, тоді як у Gear Sport товщина дорівнює 11,6 мм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.