4К-проектор Xiaomi надійшов до продажу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні до продажу надійшов преміальний лазерний проектор під назвою Xiaomi 4K Mijia Laser Projector TV, який пропонується за ціною 2220 доларів (62 тис. гривень). Користувачі, які оформили попереднє замовлення, змогли купити його за 1500 доларів (41800 грн.).

Виробник заявляє, що проектор буде виконувати своє завдання протягом довгих років, адже його гарантований термін роботи складає понад 25 тис. годин. Якщо застосовувати його за призначенням щодня по 3-4 години, то його вистачить приблизно на 20 років роботи.

Xiaomi 4K Mijia Laser Projector TV дозволяє виводити зображення діагоналлю від 80 до 150 дюймів, а картинка дозволом 4К діагоналлю 100 дюймів може виводити на відстані всього 24 см від площини екрана. 80-дюймова картинка виходить з відстані всього 14 см. а на відстані 49 см виходить чітке зображення діагоналлю 150 дюймів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi 4K Mijia Laser Projector TV характеризується підтримкою розширеного динамічного діапазону, контрастністю 3000:1 і яскравістю 5000 ANSI лм. В оснащення проектора входять два динаміки, він підтримує технологію об’ємного звучання Dolby Virtual Surround.

Xiaomi 4K Mijia Laser Projector TV працює під управлінням операційної системи MIUI TV, яка також використовується в телевізорах Xiaomi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.