Categories: Ґаджети

Спортивний браслет Xiaomi Huami Amazfit Cor 2, який набагато краще Mi Band 3, надійшов у продаж

Share

Китайська корпорація Xiaomi з початку нинішнього року вже офіційно представила світу відразу кілька своїх нових електронних пристроїв, а 15 січня 2019 року: вона анонсувала і запустила в продаж довгоочікувану новинку, якою став спортивний браслет Xiaomi Huami Amazfit Cor 2. Новинка являє собою поліпшену в усіх відношеннях версію трекера Mi Band 3, який став доступним для покупки ще в минулому році. У порівнянні з цією моделлю, новий трекер має більш тривалу автономність, кольоровий екран, зручний ремінець на застібці, сучасне ПО, а також ряд інших особливостей.

Спортивний браслет Xiaomi Huami Amazfit Cor 2 оснащений 1,23-дюймовим IPS-екраном, на якому відображається повідомлення, сповіщення, електронні листи, а також багато інших даних, аж до пропущених дзвінків. Коли на смартфон хтось дзвонить, трекер буде вібрувати, завдяки чому пропустити дзвінок навіть в галасливій обстановці не вийде. Усередині браслета є чіп NFC, який працює з платіжною системою AliPay, але використовувати її в Україні, на жаль, не можна.

 

Крім того, виробник встановив в Xiaomi Huami Amazfit Cor 2 акумулятор ємністю 160 мАг, одного заряду якого вистачає на цілих 20 днів автономної роботи, тоді як Mi Band 3 при середньому навантаженні працює приблизно два тижні. Не обійшлося в браслеті нового покоління звичайно ж без корпусу із захистом від води і пилу за стандартом IP68, якого достатньо для занурення під воду на глибину до 50 метрів, але при цьому тиск не повинен перевищувати 5 атмосфер.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

За допомогою цього спортивного браслета можна відслідковувати не тільки фізичну активність, але ще і стежити за якістю сну. Є можливість встановити «розумний» будильник, щоб прокинутися вранці в оптимальний час. За зчитування пульсу відповідає фотоелектричний датчик частоти серцевого ритму, причому нового і сучасного зразка. Придбати цей трекер, який по праву можна вважати поліпшеним в усіх відношеннях Mi Band 3, вже можна в офіційному онлайн-магазині Xiaomi.

Виробник оцінив новинку в особі Xiaomi Huami Amazfit Cor 2 в $ 44. За рахунок великого сенсорного екрану користувачі можуть управляти через браслет музикою на смартфоні, аж до зміни рівня гучності. Це дуже зручно, а Mi Band 3 робити цього не вміє. Браслет сумісний з пристроями на базі Android і iOS.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Vodafone планує інтегрувати криптогаманці в SIM-карту

    Компанія Vodafone Group планує впровадити блокчейн-технології у сектор мобільного зв'язку. Йдеться про те, щоб інтегрувати…

    07.05.2024

    Названо пристрої OnePlus, які отримають Android 15

    Компанія OnePlus поділилася списком пристроїв, які отримають доступ до нової версії фірмової прошивки OxygenOS 15,…

    06.05.2024

    Київстар розкрив причини зміни тарифів для абонентів

    У компанії "Київстар" переглянули умови кількох тарифних планів, у результаті абонентам доведеться платити більше за…

    06.05.2024

    Топ-5 переваг Samsung Galaxy S24 над Google Pixel 8

    Якщо ви на ринку нового телефону на базі Android, у вас є багато варіантів для…

    06.05.2024

    Google видаляє чутливі листування співробітників, намагаючись приховати від суду власні порушення законодавства

    У США незабаром завершиться великий судовий розгляд щодо корпорації Google. Прокуратура звинувачує її в порушенні…

    06.05.2024

    Новий вірус ламає iPhone і краде дані у всьому світі

    У мережі з'явилися подробиці квітневого галасу з приводу масового злому пристроїв Apple за допомогою Pegasus-подібного…

    06.05.2024