Спортивний браслет Xiaomi Huami Amazfit Cor 2, який набагато краще Mi Band 3, надійшов у продаж

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська корпорація Xiaomi з початку нинішнього року вже офіційно представила світу відразу кілька своїх нових електронних пристроїв, а 15 січня 2019 року: вона анонсувала і запустила в продаж довгоочікувану новинку, якою став спортивний браслет Xiaomi Huami Amazfit Cor 2. Новинка являє собою поліпшену в усіх відношеннях версію трекера Mi Band 3, який став доступним для покупки ще в минулому році. У порівнянні з цією моделлю, новий трекер має більш тривалу автономність, кольоровий екран, зручний ремінець на застібці, сучасне ПО, а також ряд інших особливостей.

Спортивний браслет Xiaomi Huami Amazfit Cor 2 оснащений 1,23-дюймовим IPS-екраном, на якому відображається повідомлення, сповіщення, електронні листи, а також багато інших даних, аж до пропущених дзвінків. Коли на смартфон хтось дзвонить, трекер буде вібрувати, завдяки чому пропустити дзвінок навіть в галасливій обстановці не вийде. Усередині браслета є чіп NFC, який працює з платіжною системою AliPay, але використовувати її в Україні, на жаль, не можна.

 

Крім того, виробник встановив в Xiaomi Huami Amazfit Cor 2 акумулятор ємністю 160 мАг, одного заряду якого вистачає на цілих 20 днів автономної роботи, тоді як Mi Band 3 при середньому навантаженні працює приблизно два тижні. Не обійшлося в браслеті нового покоління звичайно ж без корпусу із захистом від води і пилу за стандартом IP68, якого достатньо для занурення під воду на глибину до 50 метрів, але при цьому тиск не повинен перевищувати 5 атмосфер.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

За допомогою цього спортивного браслета можна відслідковувати не тільки фізичну активність, але ще і стежити за якістю сну. Є можливість встановити «розумний» будильник, щоб прокинутися вранці в оптимальний час. За зчитування пульсу відповідає фотоелектричний датчик частоти серцевого ритму, причому нового і сучасного зразка. Придбати цей трекер, який по праву можна вважати поліпшеним в усіх відношеннях Mi Band 3, вже можна в офіційному онлайн-магазині Xiaomi.

Виробник оцінив новинку в особі Xiaomi Huami Amazfit Cor 2 в $ 44. За рахунок великого сенсорного екрану користувачі можуть управляти через браслет музикою на смартфоні, аж до зміни рівня гучності. Це дуже зручно, а Mi Band 3 робити цього не вміє. Браслет сумісний з пристроями на базі Android і iOS.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.