Xiaomi представила розумний обігрівач з Wi-Fi і голосовим управлінням за 1 400 гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після низки тизерів компанія Xiaomi представила розумний обігрівач. Зараз оголошено збір коштів колективного фінансування: всі учасники програми отримують його за $43 (1 200 грн.) в еквіваленті, а до продажу новинка надійде за трохи вищою ціною – $50 чи 1 400 гривень.

Обігрівач, за словами розробників, вигідно відрізняється від аналогів і масляних радіаторів тим, що зігріває приміщення набагато швидше і не сушить повітря, за рахунок чого створюється більш комфортний мікроклімат.

Регулятори на самому обігрівачі дозволяють задавати точні значення температури в приміщенні: 20°C, 22°C, 24°C, 26°C і 32°C. По досягненні заданого значення обігрівач відключається, а як тільки температура впаде, знову включиться. Також передбачений таймер автовідключення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прилад оснащений адаптером Wi-Fi. Він може управлятися віддалено зі смартфона через додаток Mijia, або голосом через розумну колонку. Таким чином активувати потрібний режим роботи і температуру можна, наприклад, перебуваючи на роботі, а по приїзді додому потрапити відразу в тепло.

В обробці корпусу обігрівача застосовуються вогнетривкі матеріали, також заявлена ступінь захисту оболонки IPX4, так що обігрівач, наприклад, можна використовувати у ванній кімнаті.

В обігрівачі застосований ряд систем захисту, характерних для електричних побутових приладів. Так, наприклад, він відключається при нагріванні до 95°C. Також нагрівач відключається при нахилі корпусу більш ніж на 45°.

Цікаво, що менше ніж за 3 години після анонсу обігрівача на нього надійшло понад 10 000 заявок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.