Ігрова приставка Sony PlayStation 5 розорить мільйони людей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Уже зараз ціни на новітні ігри для PS4 досягають майже 2 000 гривень, тобто викладати за них доводиться по $ 75 – 80, а іноді і більше. Геймери з Європи, США та багатьох інших регіонів світу вже давно зрозуміли, що витрачати такі великі грошові суми на відеоігри, які проходяться за кілька вечорів, абсолютно економічно недоцільно, тому багато людей продають старі вже пройдені гри, а нові купують в б / у стані.

Проте, все це не пройде з Sony PlayStation 5. Як вдалося з’ясувати, співробітники японської корпорації підрахували, скільки грошей втрачає компанія і ігрові студії від ринку вторинних відеоігор, тому було прийнято суворе рішення. Як і зараз, всі куплені в магазині PlayStation Store відеоігри будуть прив’язуватися до конкретної облікового запису, при вході в яку вони і зможуть бути завантажені, але не більше ніж за 3 – 4 консолі.

У магазинах ігри для PS5 продаватимуть на спеціальних сучасних картриджах, встановивши які в консоль, перед початком їх використання, доведеться прив’язати ліцензію до облікового запису. Після цього картридж буде працювати тільки парі з нею, а без неї його можна буде викинути. Таким чином, продавати пройдені гри стане неможливо, у зв’язку з чим ігрова приставка Sony PlayStation 5 розорить мільйони людей, адже купувати все відеоігри доведеться за повну вартість, а на це потрібні величезні суми грошей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також не варто забувати, що за можливість грати по мультиплеєрі в будь-які ігри також потрібно платити гроші, оформивши платну підписку PS Plus.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.