Japan Display скорочує випуск РК-дисплеїв для смартфонів Apple iPhone XR

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Japan Display, яка є постачальником Apple, як стверджується, в цьому місяці почала скорочувати випуск рідкокристалічних панелей для смартфонів iPhone XR. Це викликано тим, що продажі зазначеної моделі виявилися нижчими за очікувані.

Скорочення становить приблизно 30% в порівнянні з листопадовим рівнем. Воно призведе до погіршення показників компанії, яка розглядала контракт з Apple на поставку дисплеїв для iPhone XR як рятувальний круг, здатний витягнути її з смуги річних збитків, що триває вже чотири роки.

Фабрики Japan Display вже скорочують обсяги випуску панелей для iPhone XR і повністю припинять збірку на 10 днів в період новорічних свят.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого місяця компанія знизила прогноз зростання продажів на фінансовий рік, що закінчується у її в березні наступного року, з 10-20% до 5-15%. Одночасно знижений прогноз операційного прибутку.

Цікаво, що компанія Apple, яка позиціонує iPhone XR як модель масового сегмента (смартфон дешевше інших моделей лінійки), нещодавно заявила, що це її найбільш продаваний смартфон. Однак статистику продажів виробник не публікує, хоча раніше він це робив.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.