Гнучкий Samsung Galaxy Flex буде жахливо дорогим!

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung зовсім недавно показала світу перший гнучкий смартфон Galaxy F. принаймні, так вважають багато, і це помилкова думка. Samsung представила не смартфон, а технологію дисплея Galaxy Flex. Сам же смартфон Galaxy F (Flex) буде виглядати інакше. Втім, крім зовнішності, сьогодні ми також розглянемо вартість смартфона і дату початку продажів.

Джерела, на яких посилаються колеги з gsmarena повідомляють, що вартість Galaxy Flex складе 1925 доларів (53 440 грн.). У максимальній комплектації апарат буде продаватися за ціною 2565 доларів(71 207 грн.). Така сильна відмінність у вартості, ймовірно, обумовлена сильною різницею в обсязі оперативної та вбудованої пам’яті.

В Мережі також з’явилася інформація про дату початку продажів пристрою. Так, продажі Galaxy Flex стартують в березні цього року. Точні терміни поки не розкриваються.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

По правді кажучи, рамки у додаткового екрану величезні. Поки пристрій більше схож на якийсь концепт. Назвати таке рішення повноцінним масовим продуктом з урахуванням його зовнішності і вартості досить складно.

Для Samsung такий крок є скоріше спробою випередити конкурентів, адже свої бажання по випуску гнучких смартфонів висловили LG і Huawei. LG в силах випустити подібний продукт, так як компанія виробляє власні OLED-дисплеї. Huawei тим часом може замовити партію подібних дисплеїв у BOE або у тієї ж LG.

Тим не менш, 2000 доларів за Galaxy Flex не виглядають чимось дивним на тлі відсутності конкуренції на ринку. Це той випадок, коли варто дійсно почекати виходу рішень від конкурентів, щоб вартість настільки революційних пристроїв хоч якось стабілізувалася.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.