Categories: Ґаджети

Анонс Honor FlyPods Pro – нові бездротові навушники з голосовою активацією

Share
Час читання: 2 хв.

Бездротові навушники Honor FlyPods доступні для покупки в двох версіях, базова з яких не має приставки «Про». Вона оснащена модулем Bluetooth 5.0 LE для роботи на відстані до 50 метрів від джерела звуку, а також суворим розподілом призначення кожного навушника. За допомогою правого відбувається регулювання гучності, а в лівий вбудована кнопка для запуску голосового помічника. В наявності захист від вологи і пилу IP54, тобто потрапляти з ними під сильну зливу точно не варто – зламаються.

Виробник обіцяє 3 години роботи на одному заряді, а в парі з кейсом – 20 годин. Підзарядка кейса відбувається за рахунок роз’єму USB Type-C, що є великим плюсом, адже сьогодні даний інтерфейс використовується в смартфонах, планшетах, комп’ютерах і ноутбуках. Також кейс підтримує бездротову зарядку за технологією Qi, яку Apple обіцяла додати в AirPods, але так і не дотримала своєї обіцянки.

Модель під назвою Honor FlyPods Pro, тобто з приставкою «Про», має підтримку технології BoneID. Вона призначена для ідентифікації користувача по його голосу, що дозволяє віддавати телефону команди без необхідності що-небудь натискати або робити. В основі нової розробки лежить технологія кісткової провідності (вона безпечна на всі 100%). Крім того, просунуті навушники можливо використовувати для блокування телефону та підтвердження платежів, відтворивши авторизацію.

Також в преміальну версію навушників розробники впровадили фірмовий голосовий помічник YOYO, який вміє працювати з музикою і робити багато інших речей. Управління ним відбувається за допомогою голосових команд, список яких буде постійно зростати. В даний час Honor FlyPods Pro повноцінно працюють тільки з китайською мовою, тому особливого сенсу в просунутій модифікації за межами Китаю немає. Базові навушники Huawei коштують $ 115, тоді як за преміальні просять $ 145.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Apple працює над спрощеною версією гарнітури Vision Pro

    Apple планує випустити доступнішу версію шолома доповненої реальності Vision Pro у 2025 році. Щоб зменшити…

    27.09.2024

    Названо смартфони, які першими отримають чіп Snapdragon 8 Elite

    Згідно з рекламним тизером смартфона Xiaomi 15, можлива назва нового процесора Snapdragon 8 Gen 4…

    27.09.2024

    Samsung представила недорогий розумний годинник Galaxy Watch FE з підтримкою LTE

    Компанія Samsung Electronics представила нову версію свого бюджетного смарт-годинника Galaxy Watch FE, випустивши варіант з…

    27.09.2024

    Для портативної консолі Nintendo Switch Lite був випущений OLED-дисплей

    Nintendo поки не випустила офіційну версію Switch Lite з OLED-екраном, але незалежні розробники знайшли альтернативне…

    27.09.2024

    iPhone 16 Pro випробували з різними зарядками (відео)

    Цього року Apple інтегрувала у нові iPhone можливість швидшої провідної зарядки (до 45 Вт) та…

    27.09.2024

    AirPods можуть отримати функцію діагностики серцевих захворювань

    Нещодавно видання 9to5Mac виявило в iOS 18 ознаки того, що Apple тестує можливість використання майбутніх…

    27.09.2024