Categories: Ґаджети

Windows 10 залишилася без однієї з найважливіших функцій

Share

Співробітники американської корпорації Microsoft роблять все, що тільки взагалі можливо, щоб зробити операційну систему Windows 10 якнайкраще. Проте, на жаль, виходить це у них вкрай погано. Вони постійно допускають якісь серйозні помилки, в результаті яких користуватися комп’ютерами та іншими електронними пристроями стає просто неможливо, або ж вкрай важко.

З ладу від оновлення до оновлення виходить все, починаючи від роботи повідомлень і закінчуючи поганою продуктивністю. Як стало відомо сьогодні, 13 жовтня 2018 року, операційна система Windows 10 після установки нового оновлення втратила підтримку найважливішої функції, без якої користуватися комп’ютером, планшетом або будь-яким іншим електронним пристроєм стає неприємно. Як пишуть користувачі на форумі Reddit, останнє оновлення для «вінди» зробило їх електронні гаджети німими, тому що вони позбулися можливість відтворювати будь-які звуки.

Простіше кажучи, ніякі музичні пристрої, здатні відтворювати звук, не можуть працювати з комп’ютерами і планшетами на Windows 10. Причиною проблеми стали неполадки в роботі аудіодрайвера, що відповідає за роботу ОС. Деяким користувачам допомагає вибір High Definition Audio в якості пристрою відтворення, проте далеко не всім. Як вирішити дану проблему співробітники Microsoft ще не повідомили, але вони вже про неї в курсі. За попередніми даними, дана недуга зачіпає близько 15% від усіх комп’ютерів, які були оновлені до нової версії Windows 10. Співробітники технічної підтримки Microsoft визнають наявність проблем з відтворенням звуку, обіцяючи вирішити їх найближчим часом. До цього моменту сотні тисяч комп’ютерів і інших електронних гаджетів не можуть відтворювати будь-який звук, тому як при спробі це зробити нічого просто не відбувається.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Bitcoin під загрозою глобального контролю з боку регулюючих органів

    Метт Коралло, один із провідних розробників Bitcoin, попереджає про майбутнє глобальне регулювання провідної блокчейн-мережі. На…

    16.05.2024

    Нові iPad Pro постачаються з кабелем USB-C відповідного кольору

    Сьогодні день запуску M4 iPad Pro, тож користувачі починають розбирати новий iPad і відчувати його…

    15.05.2024

    Компанія Vodafone запускає власну версію штучного інтелекту: що зміниться для абонентів

    Один з найбільших мобільних операторів України поділився цікавою інформацією. Виявляється, що компанія протягом тривалого періоду…

    15.05.2024

    Apple анонсувала нові опції в iOS 18

    Apple почала тизерити нові функції, які стануть доступними на смартфонах після виходу iOS 18. Поки…

    15.05.2024

    У iOS 18 можна буде запускати програми голосом, причому без участі Siri

    Однією з найцікавіших функцій iOS 18, яку Apple анонсувала сьогодні, стане можливість запуску додатків або…

    15.05.2024

    Помилка в iOS 17.5 призводить до появи старих видалених фотографій

    На Reddit почали з'являтись повідомлення про те, що в останньому оновленні iOS 17.5 з'явилася помилка,…

    15.05.2024