Безрамковий iPad Pro показали на відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Художники сайту MySmartPrice на основі витоків, наданих блогером @OnLeaks, зобразили, як, на їхню думку, буде виглядати нове покоління 12,9-дюймового планшета iPad Pro. На 23-секундному відео апарат можна розглядати з усіх боків: кути його екрана заокруглені, рамки набагато вже, а антени зроблені в дусі “айфона”.

Грані планшетника не ​​скошені, а зроблені більш прямокутними. Антени, службовці для пропуску сигналу мережі, знаходяться біля самого краю. На лицьовій стороні можна побачити фронтальну камеру FaceTime, ззаду, біля верхнього лівого кута, – основна лінза.

Лоток для SIM-карт перемістився в центр правої грані, магнітний коннектор Smart Connector – на задній панелі. Lightning-порт залишився там же, на нижньому боці. “Чубчики” і 3,5-мм аудіогнезда для підключення навушників у нового iPad Pro не буде.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступна велика презентація Apple пройде в середу , 12 вересня. Як очікується, на ній представлять три нових “айфона” (раніше “витекли” фото однієї з моделей – iPhone XS) і смарт-годинник Apple Watch 4-го покоління з більш просторим дисплеєм.

11- і 12,9-дюймову модель iPad Pro покажуть пізніше. Можливо, їх анонсують в жовтні, разом з новими ноутбуками MacBook і міні-комп’ютерами Mac mini .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.