Samsung Galaxy Tab S4 буде крутішим за iPad і зможе замінити ноутбук

Виробник впевнений, що його новий планшет зможе конкурувати з продукцією Apple.

Планшет з чохлом-клавіатурою Galaxy Tab S4 від Samsung буде крутішим за iPad від Apple. На думку експертів, завдяки високій продуктивної потужності планшет зможе, в тому числі, і замінити ноутбук. Виробник має намір з 10 серпня випустити Galaxy Tab S4 в продаж за ціною від 650 до 750 доларів, причому клавіатуру можна буде докупити за додаткові 150 доларів.

Особливістю планшета є використання як стандартного режиму операційної системи Android, так і її аналога DeX після перемикання в режим використання чохла-клавіатури. Фахівці називають сміливим рішення відмовитися від використання ОС Windows 10 або Chrome, але для цього є свої причини. Справа в тому, що бренд Galaxy спочатку був орієнтований на Android, а до того ж Windows 10 напевно зажадала б відмови від великої кількості функціональних можливостей.

На бічній стороні клавіатури Galaxy Tab S4 є слот для стилуса, який був відсутній в більшості останніх гаджетів від Samsung. За допомогою пера стилуса можна буде управляти курсором на планшеті. Батарея пристрою розрахована на 7300 мАг, що забезпечує 16 годин відтворення відео, в той час як на iPad можливо лише 10-годинне програвання роликів. Galaxy Tab S4 обладнаний 8-ядерним процесором Snapdragon 835, 4 Гб оперативної і 64 або 256 Гб знімною пам’яті, що розширюється за допомогою microSD. Також у планшета є дві 13 Мп камери з передньої і задньої сторони.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.