Categories: Ґаджети

Google знайшла спосіб знищити Sony PlayStation 5 і інші ігрові приставки

Share

Поява ігрової приставки Sony PlayStation 5 зараз чекає весь світ, а її анонс, швидше за все, відбудеться в ході виставки E3 2019 червні наступного року, тоді як поява на полицях магазинів через ще якийсь час. Втім, успіху даної консолі може дуже сильно перешкодити Google, яка знайшла спосіб буквально знищити цей продукт, але не тільки його, але ще і всі інші. Керівництво американської корпорації проявило велику винахідливість, а зробило вона це ще на початку нинішнього року.

Зокрема, компанія Google найняла одного з ключових співробітників підрозділу PlayStation для роботи над своїм новим сервісом, повідомляють інсайдери. Йдеться про Річарда Маркса, який трудився на компанію Sony протягом 19 років, внісши великий внесок в PS2, PS3 і PS4, тобто майже в усі ігрові приставок японської корпорації, випущених за два останніх десятиліття. Саме він свого часу створив камеру PlayStation EyeToy, коли конкуренти (інші бренди) і подумати про це не могли.

Компанія Google вже підтвердила, що вона дійсно найняла цього співробітника, проте розкривати цілі такого вчинку відмовилася. Всі останні роки Річард Маркс займався розвитком віртуальної реальності, приклавши свою руку до PlayStation VR. Очікується, що саме ця людина доведе сервіс Google Yeti до розуму, перетворивши його в якусь універсальну ігрову платформу для смартфонів, планшетів, комп’ютерів, телевізорів та інших пристроїв.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Задумка американської корпорації Google вкрай проста – вона хоче створити власний сервіс для запуску самих різних ігор, включаючи консольні. Для цього в даний час «пошуковий гігант» веде переговори з найбільшими ігровими студіями, проте всі вони перед початком обговорення підписали угоду про нерозголошення інформації, тому отримати від них будь-які коментарі навряд чи вийде.

Стрімінговий сервіс дозволить запускати ігри консольного рівня на будь-яких гаджетах, в тому числі на смартфонах, просто підключивши до них геймпад. Очевидно, що запуск такого продукту прямо перед появою на ринку Sony PlayStation 5 і нового Xbox від Microsoft вкрай сильно позначиться на їх популярності, фактично змусивши багатьох людей відмовитися від покупки даних ігрових пристроїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Смартфони на Android скоро отримають новий спосіб керування налаштуваннями виведення звуку

    Схоже, Google працює над цікавою новою можливістю для користувачів Android – можливістю керування виведенням звуку…

    01.05.2024

    У росії створюють РЕБ-дрон із штучним інтелектом

    Російська компанія «Герань» заявила про створення мобільної установки «Абзац», яка, за їхніми словами, здатна боротися з безпілотними літальними…

    01.05.2024

    Телефон на зарядці всю ніч: шкідливо чи ні

    Багато власників смартфонів побоюються залишати гаджети на зарядці на всю ніч і правильно роблять. Пояснюємо,…

    01.05.2024

    Мільярди смартфонів в небезпеці через дефект клавіатури

    Нещодавній звіт фахівців з кібербезпеки з Citizen Lab виявив суттєвий недолік безпеки в кількох популярних…

    01.05.2024

    Новий вірус для Android заражає пристрої користувачів через зламані сайти WordPress

    Хакери почали розповсюджувати нове шкідливе програмне забезпечення для операційної системи Android під назвою Wpeeper. Цю…

    01.05.2024

    Що таке NFC: як воно працює і що ви можете з ним робити

    Комунікація ближнього поля (далі NFC) - це технологія смартфонів і пристроїв, що носяться, яка живе…

    01.05.2024