LG готує свої перші смарт-годинники на Wear OS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

LG Electronics готується до релізу своїх перших смарт-годинників на базі операційної системи Wear OS. Про це повідомляє GizChina з посиланням на матеріали сайту Національного агентства радіо-досліджень Південної Кореї.

Новинка, що фігурує в базі даних регулятора, вже пройшла процедуру сертифікації і ось-ось з’явиться в роздрібному продажі.

Смарт-годинник LG

Опис майбутніх смарт-годинників, опубліковане відомством, не містить вичерпного переліку специфікацій, але дозволяє скласти певне уявлення про їхню апаратну начинку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зокрема, пристрій не отримає власного LTE-модуля, але зате зможе похвалитися здатністю підключення до бездротових мереж Wi-Fi і сполучення по Bluetooth.

Щоб підтримати тренд самостійності смарт-годинника, LG випустить просунуту версію з підтримкою стільникового зв’язку і вбудованим GPS-датчиком.

Очевидно, ця модель зможе виступати в ролі повністю автономного пристрою без необхідності підключатися до смартфону, надаючи власнику доступ до стрімінгових сервісів, а також даними про його місцезнаходження.

Коли реліз?

Презентація майбутніх смарт-годинників LG, ймовірно, відбудеться вже цього літа. Як випливає зі сформованої практики, південнокорейський вендор не проводить окремих заходів, присвячених виключно переносної електроніці.

У зв’язку з цим можна припустити, що гаджет представлять одночасно з релізом флагманського смартфона LG V40.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.