Скільки оновлень чекає на Galaxy Watch 7 і Ultra

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Розумні годинники Samsung, як і її смартфони, отримують регулярні оновлення програмного забезпечення протягом багатьох років після їх виходу. У 2021 році компанія перейшла з власної ОС Tizen на Wear OS від Google, і вже наступного року підтвердила, що її розумні годинники отримуватимуть підтримку до чотирьох поколінь One UI Watch та оновлень Wear OS.

Реклама

У липні 2024 року Samsung представила нове покоління розумних годинників на Wear OS. Моделі Galaxy Watch 7 та Galaxy Watch Ultra дебютували з Wear OS 5 і шостою версією інтерфейсу One UI Watch від Samsung.

Galaxy Watch 7 та Galaxy Watch Ultra отримають чотири покоління оновлень Wear OS і One UI Watch

Galaxy Watch 7 і Watch Ultra оснащені вдосконаленим апаратним забезпеченням у порівнянні з попередніми моделями, а Watch Ultra має значно вищу ціну. Але що з оновленнями програмного забезпечення? Чи буде Samsung забезпечувати таку ж тривалу підтримку для Galaxy Watch 7 та Galaxy Watch Ultra, як і для своїх флагманських телефонів Galaxy, випущених у 2024 році?

Як і попередні моделі Galaxy Watch 4, Watch 5 і Watch 6, нові Galaxy Watch 7 та Watch Ultra матимуть підтримку протягом чотирьох поколінь One UI Watch і Wear OS. Після цього вони, ймовірно, отримають лише незначні оновлення для підвищення надійності та безпеки, але їх буде небагато.

Залишається питання, чи змінить Samsung свою політику оновлень у найближчі роки та розширить підтримку для цих годинників. Ми б дуже хотіли, щоб компанія це зробила, особливо для Galaxy Watch Ultra, зважаючи на його високу ціну в 650 доларів, але наразі невідомо, чи відбудеться це насправді.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоSamMobile

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ