LG і Samsung розробили подвійні дисплеї micro-OLED – вони підійдуть для Apple Vision Pro 2

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

iPad Pro, що вийшов цього року на чіпі Apple M4 відрізняє, як стверджує виробник, «найпередовіший у світі дисплей» Tandem OLED — дві накладені один на одного OLED-панелі. LG і Samsung вдалося відтворити це рішення на рівні micro-OLED – це означає, що дисплеї Vision Pro 2 можуть стати ще кращими.

Реклама

iPad Pro, що вийшов цього року на чіпі Apple M4 відрізняє, як стверджує виробник, «найпередовіший у світі дисплей» Tandem OLED — дві накладені один на одного OLED-панелі.
LG і Samsung успішно створили прототипи дисплеїв Tandem OLED рівня micro- OLED . Перспективною метою цієї технології є гарнітура доповненої реальності Apple Vision Pro нового покоління. У сучасній версії пристрою використовуються дисплей micro-OLED від Sony, і вони вважаються найдорожчими компонентами пристрою.

Два корейських електронних гіганта, безперечно, хотіли б самі захопити сегмент ринку майбутніх продуктів Apple Vision, і дисплеї Tandem OLED для гарнітур віртуальної реальності здатні надати їм ключову перевагу. У випадку з iPad Pro компанія Apple відзначила, що дві панелі OLED дозволяють забезпечити повноекранну яскравість 1000 кд/м2 для матеріалів форматів SDR і HDR, а також пікову 1600 кд/м2 для HDR. Рішення дозволяє змінювати яскравість кожного пікселя за частки мілісекунди. Якщо вірити неофіційній інформації, зараз Apple зайнята розробкою менш дорогої версії гарнітури віртуальної реальності, але через 2-3 роки оновлений варіант Vision Pro цілком зміг би отримати дисплеї Tandem OLED.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ