Categories: Ґаджети

Користувачі виявили в WhatsApp секретні функції

Share

Найбільш відомим месенджером в Україні і в світі, яким користуються буквально всі сучасні люди, є WhatsApp. Його база активних користувачів недавно перевалили за 1,5 млрд чоловік, тобто кожен з цих людей хоча б один раз в місяць заходить в нього і відправляє одне повідомлення. Сьогодні, 29 травня 2018 року, користувачі почали повідомляти про появу в цьому сервісі секретних функцій, які раніше були недоступні.

Зокрема, деяким користувачам месенджера WhatsApp тепер доступні секретні функції, про запуск яких адміністрація сервісу поки що не повідомила. Обмежене коло осіб отримало можливість здійснювати аудіо- і відеодзвінки, але не прості, а групові. В їх рамках одночасно спілкуватися один з одним можуть до 4 чоловік одночасно. Функцію отримала серед користувачів статус «секретної» не просто так.

Можливість здійснювати голосові дзвінки з’являється навіть у тих, хто не встановлював поновлення для WhatsApp вже більше трьох місяців. Це означає, що розробники вносять якісь зміни в свої сервера, а не в сам додаток. Коли нові функціональні можливості стануть доступні всім користувачам – невідомо, однак оскільки цей процес вже почався, тривати більше місяця він не повинен.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перевірити наявність можливості здійснювати групові дзвінки дуже просто. Для цього необхідно зателефонувати комусь одному з аудіо- або відеозв’язку, після чого, якщо нова функція доступна, у верхньому правому куті відобразиться спеціальна кнопка, при натисканні на яку можна запросити до діалогу до двох додаткових користувачів. Таким чином, максимальне число учасників одного дзвінка – чотири. Проте, до кінця 2018 року ця обмеження можуть збільшити до шести, тим самим зробивши WhatsApp ще більш функціональним.

Як тільки ці секретні функції стануть доступні всім користувачам WhatsApp, розробники, ймовірно, оголосять про це. Статися це має вже в середині або кінця червня, тобто досить скоро.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Останнє оновлення iOS виправляє дуже серйозну помилку на всіх iPhone

    iOS 17.5.1 вже доступна для всіх iPhone, що підтримують iOS 17, і покликана виправити помилку,…

    22.05.2024

    Київстар піднімає ціни на деякі тарифи

    Українська компанія мобільного зв’язку «Київстар» внесла зміни у свої тарифні плани. Зміни були спричинені потребою…

    21.05.2024

    Фахівці назвали 5 перевірених міфів про Android

    iPhone від Apple завоював безліч шанувальників, особливо у США, завдяки популярності iMessage. Часто можна почути,…

    21.05.2024

    10 нових пристроїв Samsung представить на літній презентації

    Цього літа компанія Samsung проведе масштабну презентацію нових продуктів, в рамках якої представить флагманські складні…

    21.05.2024

    Перші зображення розкладачки Honor Magic V Flip потрапили в мережу

    Авторитетний китайський інсайдер під ніком Digital Chat Station поділився у соцмережі Weibo першими зображеннями майбутнього…

    21.05.2024

    Dell представила безшумну мишу яка коштує 1500 гривень

    Компанія Dell представила свою тиху мишу Silent Mouse MS355. Її конструкція дозволить користувачеві не відволікатися…

    21.05.2024