Користувачі виявили в WhatsApp секретні функції

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найбільш відомим месенджером в Україні і в світі, яким користуються буквально всі сучасні люди, є WhatsApp. Його база активних користувачів недавно перевалили за 1,5 млрд чоловік, тобто кожен з цих людей хоча б один раз в місяць заходить в нього і відправляє одне повідомлення. Сьогодні, 29 травня 2018 року, користувачі почали повідомляти про появу в цьому сервісі секретних функцій, які раніше були недоступні.

Зокрема, деяким користувачам месенджера WhatsApp тепер доступні секретні функції, про запуск яких адміністрація сервісу поки що не повідомила. Обмежене коло осіб отримало можливість здійснювати аудіо- і відеодзвінки, але не прості, а групові. В їх рамках одночасно спілкуватися один з одним можуть до 4 чоловік одночасно. Функцію отримала серед користувачів статус «секретної» не просто так.

Можливість здійснювати голосові дзвінки з’являється навіть у тих, хто не встановлював поновлення для WhatsApp вже більше трьох місяців. Це означає, що розробники вносять якісь зміни в свої сервера, а не в сам додаток. Коли нові функціональні можливості стануть доступні всім користувачам – невідомо, однак оскільки цей процес вже почався, тривати більше місяця він не повинен.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перевірити наявність можливості здійснювати групові дзвінки дуже просто. Для цього необхідно зателефонувати комусь одному з аудіо- або відеозв’язку, після чого, якщо нова функція доступна, у верхньому правому куті відобразиться спеціальна кнопка, при натисканні на яку можна запросити до діалогу до двох додаткових користувачів. Таким чином, максимальне число учасників одного дзвінка – чотири. Проте, до кінця 2018 року ця обмеження можуть збільшити до шести, тим самим зробивши WhatsApp ще більш функціональним.

Як тільки ці секретні функції стануть доступні всім користувачам WhatsApp, розробники, ймовірно, оголосять про це. Статися це має вже в середині або кінця червня, тобто досить скоро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.