Навушники Samsung Galaxy Buds 3 Pro ще не представили, але їх вже купили та поділилися враженнями

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Samsung Galaxy Buds 3 Pro здобули певну популярність серед користувачів, незважаючи на те, що офіційний анонс ще не відбувся. Деякі щасливчики вже змогли отримати ці навушники і поділитися своїми враженнями в Мережі.

Реклама

Один із користувачів порівняв Galaxy Buds3 Pro зі своїми AirPods Pro першого покоління. За його словами, звук у навушниках Samsung є кращим, так само як і режим прозорості та система шумоподавлення. Проте, за якістю мікрофонів, користувачі вважають, що AirPods Pro ще трохи випереджають Buds3 Pro.

Реклама

Щодо технічних характеристик, в налаштуваннях ПЗ зазначено підтримку лише кодеків AAC та SBC. Підсвічування на корпусі навушників можна вимкнути, і воно активується лише при заряді акумулятора не менше 30%.

Оцінка якості матеріалів також висока — користувачі вважають, що вони виглядають і відчуваються як преміальні, особливо чохол і самі навушники, які дуже легкі. Зручність посадки також отримала позитивні відгуки від власників.

Усі ці враження зазначають, що Samsung Galaxy Buds3 Pro можуть стати серйозним конкурентом на ринку бездротових навушників, особливо з урахуванням їхніх передових характеристик і комфортної конструкції.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоgsmarena.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ