Nintendo вирішила проблему з перекупами: Switch 2 буде доступний усім

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Президент Nintendo, Сюнтаро Фурукава, у інтерв’ю VGC, заявив, що компанія вживе всі необхідні заходи для боротьби з проблемою перекупників під час запуску Nintendo Switch 2.

Реклама

Фурукава підкреслив, що Nintendo забезпечила виробництво достатньої кількості пристроїв, щоб відповісти на попит споживачів. Крім того, він зазначив, що компанія може вживати інші заходи в залежності від конкретних обставин у різних регіонах.

Раніше в мережі з’явилася інформація про те, що Nintendo запланувала виробництво 10 мільйонів консолей Nintendo Switch 2. Це значно перевищує кількість доступних на ринку PlayStation 5 і Xbox Series X на момент їх випуску.

Очікується, що Nintendo Switch 2 буде представлена ​​до кінця поточного року, але ймовірно, що вона надійде в продаж наступної весни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоgizmochina.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: