Бренд Galaxy Watch Ultra підтверджено Samsung

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Samsung планує випустити свій перший Ultra cмарт-годинник цього року, який буде представлений разом зі звичайним Galaxy Watch 7. Було неясно, чи компанія назве його Galaxy Watch Ultra або Galaxy Watch 7 Ultra.

Реклама

Тепер здається, що Samsung обере назву Galaxy Watch Ultra.

Згідно з інформацією на вебсайті компанії, Samsung назве свій перший преміум смартгодинник Galaxy Watch Ultra. Вебсайт південнокорейської компанії для канадського ринку коротко перелічив модель Galaxy Watch 7 Ultra з LTE, перш ніж видалити сторінку підтримки, як повідомляє 91Mobiles.

Як видно зі скриншоту, веб-сторінка згадує Galaxy Watch Ultra, його розмір (47 мм) і тип підключення (LTE). Таким чином, розмір корпусу такий же великий, як у Galaxy Watch 6 Classic, а його рамка, ймовірно, виготовлена з титану. Інша інформація про майбутній преміум смартгодинник на веб-сторінці не була розкрита.

Однак, завдяки попереднім витокам та звітам, ми знаємо, що Galaxy Watch Ultra буде оснащений 3-нм 5-ядерним процесором Exynos, 32 ГБ вбудованої пам’яті та батареєю на 590 мАг. Смартгодинник також має 10ATM тискостійкість і три фізичні кнопки. За повідомленнями, його ціна становить близько $700.

Він працює на програмному забезпеченні Wear OS 5, заснованому на One UI 6 Watch з Galaxy AI-підсиленими функціями, включаючи персоналізовані поради щодо здоров’я. Ця версія One UI Watch також пропонує нові циферблати, функцію рівня енергії, детальніший аналіз сну, тренувальні програми, подвійний жест защипування, швидше горизонтальне прокручування та більше дій і умов у додатку “Режими та Рутини”.

One UI 6 Watch також пропонує улюблені емодзі, можливість збереження прикріплених зображень, новий стандартний шрифт і покращений режим енергозбереження. Нове програмне забезпечення також полегшує підключення до парних бездротових навушників, коли вони увімкнені та знаходяться в зоні досяжності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерело91mobiles.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: