Новий динамік Beats Pill від Apple показали на злитих рендерах

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Вже майже десятиліття очікуваний, новий динамік Beats Pill нарешті за кілька днів від офіційного анонсу. Його вже помітили всюди — від державних агентств до рук одного з найкращих баскетболістів в історії, а сьогодні портативний аудіо-пристрій фактично розкриває всі свої секрети після того масивного витоку інформації, що стався приблизно місяць тому.

Реклама

Як і було передбачено раніше, здається, що Beats Pill 2024 року від Apple буде доступний у чорному, червоному та золотому кольорах, усі три з яких відображені в чудовій якості на рендерах від надійного інсайдера в соціальних мережах.

Як і очікувалося, майбутній Bluetooth-динамік все ще виглядає дуже знайомо на цих чітких нових зображеннях, сильно нагадуючи своїх давніх попередників майже у всіх важливих аспектах. У порівнянні з оригінальним Beats Pill, цей динамік має більш стриманий логотип бренду посередині свого витягнутого корпусу.

Це дійсно відрізняє оновлену модель від Beats Pill+, випущеного у 2015 році, а також від першого покоління Pill 2012 року, хоча щось підказує, що вас набагато більше вразять очікувані внутрішні покращення.

Мова йде про значний приріст якості звуку (що логічно після майже 10 років), а також неймовірний стрибок у часі автономної роботи з 12 до 24 годин, нову ступінь захисту від води та пилу IP67, функцію швидкого сполучення з телефонами як на iOS, так і на Android, і, нарешті, інтегрований ремінець для зручнішого перенесення, який очевидно видно на сьогоднішніх витоках рендерів.

З такою кількістю серйозних змін, ви, мабуть, очікуєте, що ціна також зміниться (у гіршу сторону), але, за словами завжди надійного Марка Гурмана, це зовсім не так. Вірите чи ні, але новий Beats Pill 2024 року буде коштувати всього $149, починаючи з наступного тижня, що менше, ніж $229, які брали за Pill Plus у свій час.

Якщо ця важлива деталь підтвердиться (що майже гарантовано), Apple зможе дуже тісно конкурувати з JBL Charge 5, Bose SoundLink Flex та іншими топовими претендентами на звання найкращого портативного Bluetooth-динаміка як за доступністю, так і за можливостями.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоphonearena.com

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ