Названа вагома причина дочекатися Apple Watch Series 10

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Авторитетний інсайдер та аналітик TFI Securities Мін-Чі Куо поділився інформацією про те, що ювілейні Apple Watch Series 10, які вийдуть цієї осені, отримають тонший корпус та збільшену діагональ дисплея.

Реклама

У своїй замітці для інвесторів Куо зазначив, що розміри екрану Apple Watch наступного покоління збільшаться з 41 мм до 45 мм та з 45 мм до 49 мм. Разом з цим годинник отримає новий механізм кріплення ремінців та кілька нових датчиків.

Крім того, Apple почне використовувати технологію 3D-друку для виробництва компонентів Apple Watch, які значно підвищать ефективність виробництва.

Раніше журналісти Bloomberg заявили, що Apple Watch 2024 можуть отримати назву Apple Watch X на честь 10-річчя смарт-годин бренду.

Очікується, що Apple представить новий смарт-годинник разом з лінійкою iPhone 16 у вересні 2024 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: