Ґаджети

Xiaomi розробляє новий пауербанк з потужністю зарядки до 212 Вт

Share
Час читання: 2 хв.

Про те, що Xiaomi готує потужне портативне джерело живлення, стало відомо завдяки витокам гаджета, що готує. Знімки пауербанку розповсюдили у соціальній мережі Weibo, і завдяки цьому стало зрозуміло, що новинка виявиться копією CUKTECH 20 від компанії CUKTECH. Це дочірній бренд Xiaomi. При цьому збігаються дизайн гаджетів, так і їх характеристики.

За параметрами інформація наступна: ємність 25 000 мч, два порти USB-C та один роз’єм USB-A, кольоровий екран для відображення інформації та загальна вихідна потужність при використанні всіх портів до 212 Вт. Один з портів USB-C здатний видавати до 140 Вт енергії, інший – до 45 Вт, а USB-A має потужність до 120 Вт. У зв’язку з цим пауербанк підійде не тільки для заряджання смартфонів з підтримкою швидкого заряджання, але і стане в нагоді для заряджання ноутбуків (за винятком ігрових). Наприклад, MacBook Pro 16.

Крім того, на одному з фото вказано ємність батареї 90,8 Вт*год з маркуванням відповідності блоку живлення вимогам Міжнародної організації цивільної авіації (ICAO). Тому пауербанк можна буде використовувати і в літаках без жодних обмежень, заряджаючи свої гаджети під час польоту.

Ціна та доступність

Xiaomi офіційно не представила свій потужний пауербанк. Відповідно, і його вартість поки що залишається невідомою. Але з урахуванням того, що це копія CUKTECH 20, ціна на гаджет не повинна перевищувати 130 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Xiaomi
  • Останні записи

    Три місця, де не можна залишати флешку, щоб уникнути її поломки

    USB-флеш-накопичувачі користуються величезною популярністю серед власників комп'ютерів, і це не дивно, адже такі пристрої дуже…

    28.06.2024

    “Vodafone” готує важливе нововведення для своїх абонентів

    Компанія «Vodafone» готується до важливих змін, які вплинуть на багатьох абонентів. Ці зміни пов’язані з…

    28.06.2024

    Нове оновлення вбиває комп’ютери з Windows 11

    Компанія Microsoft випустила нове оновлення для операційної системи Windows 11, яке виявилося проблемним. Якщо ви…

    28.06.2024

    Нова watchOS 11 припиняє підтримку рекордної кількості моделей Apple Watch

    Важливою новиною є те, що компанія Apple готується до випуску нової версії своєї операційної системи…

    28.06.2024

    “Дія” отримала нові функції: керування медичними даними тепер онлайн

    Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про розширення функціоналу мобільного додатку "Дія", що надасть громадянам доступ…

    28.06.2024

    Windows 10 отримає ще п’ять років підтримки та оновлень

    Компанія Acros Security, яка розробила сервіс мікропатчів 0Patch для підвищення безпеки програмного забезпечення, повідомила гарну…

    28.06.2024