Xiaomi розробляє новий пауербанк з потужністю зарядки до 212 Вт

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Про те, що Xiaomi готує потужне портативне джерело живлення, стало відомо завдяки витокам гаджета, що готує. Знімки пауербанку розповсюдили у соціальній мережі Weibo, і завдяки цьому стало зрозуміло, що новинка виявиться копією CUKTECH 20 від компанії CUKTECH. Це дочірній бренд Xiaomi. При цьому збігаються дизайн гаджетів, так і їх характеристики.

Реклама

За параметрами інформація наступна: ємність 25 000 мч, два порти USB-C та один роз’єм USB-A, кольоровий екран для відображення інформації та загальна вихідна потужність при використанні всіх портів до 212 Вт. Один з портів USB-C здатний видавати до 140 Вт енергії, інший – до 45 Вт, а USB-A має потужність до 120 Вт. У зв’язку з цим пауербанк підійде не тільки для заряджання смартфонів з підтримкою швидкого заряджання, але і стане в нагоді для заряджання ноутбуків (за винятком ігрових). Наприклад, MacBook Pro 16.

Крім того, на одному з фото вказано ємність батареї 90,8 Вт*год з маркуванням відповідності блоку живлення вимогам Міжнародної організації цивільної авіації (ICAO). Тому пауербанк можна буде використовувати і в літаках без жодних обмежень, заряджаючи свої гаджети під час польоту.

Ціна та доступність

Xiaomi офіційно не представила свій потужний пауербанк. Відповідно, і його вартість поки що залишається невідомою. Але з урахуванням того, що це копія CUKTECH 20, ціна на гаджет не повинна перевищувати 130 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: