Інсайдери показали новий концепт Apple Watch X з фронтальною камерою

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Цього року Apple випустить 10-ту серію Apple Watch, яка може отримати назву Apple Watch X. Минулого року Марк Гурман з Bloomberg повідомив, що в майбутньому годиннику з’являться дві нові функції для охорони здоров’я. Одна з них визначатиме серйозний медичний стан – сонне апное вночі. Одна з них буде виявляти серйозний медичний стан, відомий як апное сну, який спричиняє зупинку і відновлення дихання людини протягом ночі. Якщо його не лікувати, це може призвести до серйозних проблем, включаючи проблеми з серцем і високий кров’яний тиск. Другий стан здоров’я, який може виявити Apple Watch X, – це гіпертонія.

Реклама
Гіпертонія – це ще один спосіб сказати “високий кров’яний тиск”, і Apple Watch X може попереджати користувачів, коли їхній кров’яний тиск є високим. Хоча функція може не показувати показники артеріального тиску в конкретний момент, повідомляючи користувача про високий тиск, Apple Watch X може спонукати його до лікування, наприклад, до прийому ліків від тиску, які можуть запобігти інсульту.

Гурман також каже, що в Apple Watch X з’явиться нова система магнітного ремінця. Новий дизайн додасть більше внутрішнього простору всередині годинника, що може дозволити Apple розмістити всередині пристрою батарею більшої ємності.

Німецьке дизайнерське агентство Wordsmattr (через 9to5Mac) створило концептуальну версію Apple Watch X. Лукас Герер (Lukas Gehrer) каже:

“Ми працювали над детальною концепцією дизайну і макетами Apple Watch X більше 3 місяців і зібрали кілька чуток, патентів і новин про майбутні Apple Watch”.

Apple Watch X нагадує тонший Apple Watch Ultra із закругленими кутами та 8-мегапіксельною камерою FaceTime у верхній частині циферблату. Так, саме так, ця концепція передбачає, що Apple Watch X буде підтримувати відеочати і робити фотографії.

Концепт Apple Watch X включає в себе датчик артеріального тиску, який, за словами Wordsmatter, буде схожий на тонометр, про який Gurman писав у грудні минулого року. Концепція передбачає кутовий дизайн Apple Watch X і титанову конструкцію, яка буде відповідати iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max. Touch ID буде інтегрований з Digital Crown.
Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоphonearena.com

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ