Sennheiser випустила TWS-навушники з шумозаглушенням та еквалайзером

Sennheiser випустила TWS-навушники з шумозаглушенням та еквалайзером
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Sennheiser презентувала нову модель бездротових навушників Accentum True Wireless ANC. За словами виробника, пристрій пропонує потужні баси, чіткі високі та середні частоти, тривалу автономність – і все це в ергономічному дизайні.

У Accentum True Wireless встановлені 7-мм драйвери з підтримкою технології TrueResponse. Передбачено функцію активного шумоподавлення, а також режим прозорості, щоб користувач міг залишатися в курсі того, що відбувається навколо. Також згадується підтримка кодеків aptX і LC3, а фірмова програма Sennheiser Smart Control з еквалайзером дозволяє налаштувати звучання під свої уподобання.

Час роботи навушників складає 8 годин прослуховування музики, а заряджання від кейсу збільшує цей показник ще на 20 годин. Сам кейс заповнює свій ресурс через порт USB Type-C чи бездротовим способом за стандартом Qi. Для підключення навушники використовують Bluetooth 5.3. Є підтримка Bluetooth LE Audio та Auracast.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Доступні Sennheiser Accentum True Wireless у чорному та білому кольорах за ціною $200. У продаж новинка надійде 21 травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.