Дизайн, ціна та характеристики Huawei Watch Fit 3 розкриті рітейлером

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На сайті німецького інтернет-магазину був помічений ще не анонсований розумний годинник HUAWEI Watch Fit 3. Сторінка, присвячена майбутній новинці, розкриває її ключові характеристики, а також дизайн з варіантами забарвлень корпусу та ремінців.

Згідно з джерелом , гаджет отримає 1,82-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю 480×480 пікселів і металевий корпус чорного, сірого, золотого або рожевого кольору з габаритами 36,3 x 43,2 x 9,9 мм і вагою 26 грамів (без ремінця .

Серед інших характеристик вказуються накопичувач на 4 ГБ, модулі Bluetooth 5.2 та GPS, а також вбудовані динаміки та мікрофони для дзвінків. Годинник буде оснащений традиційним набором датчиків для вимірювання частоти пульсу та рівня кисню в крові. Також заявлено широкий набір спортивних режимів та тренувань з функцією ведення звіту про витрачені калорії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За автономність HUAWEI Watch Fit 3 відповідатиме акумулятор на 400 мАг (автономність до 10 днів). Очікуваний час повної зарядки годинника за допомогою 2-контактного комплектного ЗУ становить 1 годину та 8 хвилин.

За даними рітейлера, розумний годинник буде доступний зі шкіряним або фтореластомірним комплектним ремінцем за ціною €179 і €159 відповідно.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.