Ґаджети

POCO випустить перший планшет

Share

Шанувальники продукції Poco з нетерпінням чекають появи серії смартфонів Poco F6. З чуток, Poco F6 і F6 Pro дебютують на різних ринках у травні. Ще одним важливим анонсом бренду є перший в історії планшет. Нещодавно він під номером моделі 2405CPCFBG був схвалений європейською сертифікаційною платформою. Нещодавнє повідомлення в соціальних мережах від інсайдера Кацпера Скшипека показує, що планшет може називатися Poco Pad, коли він з’явиться на ринку.

Redmi нещодавно випустила в Китаї планшет Redmi Pad Pro разом із телефоном Redmi Turbo 3. Pad Pro, оснащений процесором Snapdragon 7s Gen 2, є найпотужнішим планшетом під брендом Redmi.

Згідно з повідомленням Скшипека, Redmi Pad Pro з номером моделі 2405CRPFDG і кодовою назвою “dizi” буде випущений на світовому ринку. Як і китайський варіант, глобальна версія планшета буде підтримувати тільки підключення по Wi-Fi, тобто не буде забезпечувати підтримки стільникового зв’язку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також інсайдер повідомив, що планшет Poco з номером моделі 2405CPCFBG дебютує на світовому ринку під назвою Poco Pad. Poco Pad, який може стати перейменованим Redmi Pad Pro, матиме ті самі характеристики. Очікується, що планшет буде оснащений 12,1-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 2,5K і частотою оновлення 120 Гц. Планшет на базі Snapdragon 7s Gen 2 може мати до 8 ГБ оперативної пам’яті, до 256 ГБ вбудованої пам’яті та акумулятор ємністю 10000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 33 Вт. На передній панелі у нього повинна бути 8-мегапіксельна камера, а на задній панелі також може бути 8-мегапіксельна камера. Планшет має працювати на базі ОС Android 14 з коробки, аудіороз’єм 3,5 мм і чотири динаміки.

Варто зазначити, що Redmi Pad Pro з’явився в консолі Google Play, що вказує на близькість його глобального релізу. В іншому повідомленні стверджується, що версія 5G для Redmi Pad Pro з кодовою назвою 24074RPD2G (глобальний) / 24074RPD2I (індійський) / 24074RPD2C (Китай) і кодовою назвою “ruan” також перебуває в розробці. Він матиме ті самі характеристики, що й версія з Wi-Fi, але також пропонуватиме підключення до мереж 5G.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Xiaomi
  • Останні записи

    Android 15 отримав значно більше функцій безпеки та конфіденційності

    Android 15 отримає більше функцій безпеки та конфіденційності, які мають краще захистити кінцевих користувачів. Протягом…

    16.05.2024

    Оперативна пам’ять смартфона: що це і на що вона впливає

    Сьогодні користувач, який вирішив купити новий телефон, вибирає відповідний із тисяч варіантів. Вони відрізняються за…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Asus ROG Ally X може отримати 24 ГБ пам’яті LPDDR5X

    Представники видання The Verge нещодавно змогли особисто ознайомитися з майбутньою портативною ігровою консоллю Asus ROG…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Nintendo Switch 2 перевершить Xbox Series S за якістю текстур

    Вважається, що у недалекому майбутньому портативний ігровий консолі Nintendo Switch 2 обсяг оперативної пам'яті типу…

    16.05.2024

    Microsoft анонсувала незвичайний геймпад-трансформер для Xbox

    На ньому можна розмістити всі компоненти у будь-якому порядку. Така можливість потрібна геймерам із обмеженими…

    16.05.2024

    Sony представила Xperia 1 VI: дисплей FHD+, Snapdragon 8 Gen 3 та хороша камера

    Sony офіційно представила Xperia 1VI. Новий пристрій за ціною €1399 (60 000 гривень) доступний для…

    16.05.2024