POCO випустить перший планшет

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Шанувальники продукції Poco з нетерпінням чекають появи серії смартфонів Poco F6. З чуток, Poco F6 і F6 Pro дебютують на різних ринках у травні. Ще одним важливим анонсом бренду є перший в історії планшет. Нещодавно він під номером моделі 2405CPCFBG був схвалений європейською сертифікаційною платформою. Нещодавнє повідомлення в соціальних мережах від інсайдера Кацпера Скшипека показує, що планшет може називатися Poco Pad, коли він з’явиться на ринку.

Redmi нещодавно випустила в Китаї планшет Redmi Pad Pro разом із телефоном Redmi Turbo 3. Pad Pro, оснащений процесором Snapdragon 7s Gen 2, є найпотужнішим планшетом під брендом Redmi.

Згідно з повідомленням Скшипека, Redmi Pad Pro з номером моделі 2405CRPFDG і кодовою назвою “dizi” буде випущений на світовому ринку. Як і китайський варіант, глобальна версія планшета буде підтримувати тільки підключення по Wi-Fi, тобто не буде забезпечувати підтримки стільникового зв’язку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також інсайдер повідомив, що планшет Poco з номером моделі 2405CPCFBG дебютує на світовому ринку під назвою Poco Pad. Poco Pad, який може стати перейменованим Redmi Pad Pro, матиме ті самі характеристики. Очікується, що планшет буде оснащений 12,1-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 2,5K і частотою оновлення 120 Гц. Планшет на базі Snapdragon 7s Gen 2 може мати до 8 ГБ оперативної пам’яті, до 256 ГБ вбудованої пам’яті та акумулятор ємністю 10000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 33 Вт. На передній панелі у нього повинна бути 8-мегапіксельна камера, а на задній панелі також може бути 8-мегапіксельна камера. Планшет має працювати на базі ОС Android 14 з коробки, аудіороз’єм 3,5 мм і чотири динаміки.

Варто зазначити, що Redmi Pad Pro з’явився в консолі Google Play, що вказує на близькість його глобального релізу. В іншому повідомленні стверджується, що версія 5G для Redmi Pad Pro з кодовою назвою 24074RPD2G (глобальний) / 24074RPD2I (індійський) / 24074RPD2C (Китай) і кодовою назвою “ruan” також перебуває в розробці. Він матиме ті самі характеристики, що й версія з Wi-Fi, але також пропонуватиме підключення до мереж 5G.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.