Black Shark анонсувала розумне кільце, що працює до 180 днів без підзарядки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Black Shark, відома своїми ігровими смартфонами, вирішила вийти за рамки цього сегмента і представила свій перший гаджет для здорового способу життя – “розумне кільце” під назвою Black Shark Ring.

Black Shark Ring – це не тільки модний аксесуар, а й повноцінний фітнес-трекер. Кільце може відстежувати такі важливі показники здоров’я, як частота серцевих скорочень, рівень кисню в крові, варіабельність серцевого ритму і навіть температуру тіла в режимі реального часу. При цьому кільце може працювати щонайменше 180 днів без підзарядки.

Що стосується дизайну, то Black Shark Ring виконаний в елегантній сріблястій колірній гамі і має ультратонкий корпус завтовшки всього 2,2 мм. Це забезпечує комфорт під час носіння, оскільки кільце практично не відчувається на пальці. Корпус поєднується з витонченою зарядною підставкою, де розміщений невеликий світлодіодний індикатор.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча точна дата продажу цього гаджета поки не оголошена, можна припустити, що компанія має намір встигнути до різдвяного сезону. Загалом, поява подібного аксесуара від ігрового бренду виглядає логічним ходом, адже ринок фітнес-трекерів активно зростає, і дедалі більше людей віддають перевагу більш компактним пристроям на кшталт кільця і браслетів. До того ж, у Black Shark вже є досвід в інтеграції датчиків здоров’я, їх встановлювали в їхні смартфони.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.