Ґаджети

Представлено фітнес-браслет Huawei Band 9 за 1500 гривень

Share

Бренд електроніки Huawei представив у Китаї свій смарт-трекер Band 9. Розумний браслет було вперше запущено в Малайзії минулого місяця. Він поєднує в собі легкий дизайн і набір професійних функцій відстеження здоров’я, пише Gizmochina.com.

Корпус Huawei Band 9 виконаний у прямокутному форм-факторі із заокругленим дисплеєм і кнопкою збоку. Він легкий, важить всього 14 грам, а товщина становить 8,9 мм. Фітнес-браслет оснащений 1,47-дюймовим AMOLED-екраном і водонепроникний до 5 АТМ. Завдяки дисплею AMOLED він також підтримує функцію Always-On Display без надто великого навантаження на батарею.

Максимальний час автономної роботи Band 9 становить 14 днів при звичайному використанні і 9 днів при використанні на максимум. Зарядка трекера займає близько 45 хвилин з 0 до 100%.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Band 9 пропонує понад 100 спортивних режимів і додаткові опції для моніторингу здоров’я. Серед них є TruSleep 4.0 для детального аналізу сну, датчик PPG для моніторингу здоров’я серця і TruRelax для управління стресом. Фітнес-трекер також дає змогу відстежувати менструальний цикл (актуально для дівчат), а новий дев’ятиосьовий датчик точно вимірює показники плавання та повсякденну активність.

Гаджет використовує Bluetooth 5.3 для підключення до смартфона. Він сумісний як з Android, так і з iOS смартфонами. У першому випадку на пристрої має бути встановлена ОС Android 9.0 і вище, у другому – iOS 11 і новіше. Персоналізувати трекер можна за рахунок вибору ремінця: варіант з фтореластомеру підходить для любителів класичного вигляду, а плетений варіант з нейлону – для тих, хто звик виділятися в натовпі.

Huawei Band 9 коштує в Китаї 269 юанів. У перекладі за актуальним курсом це ~1 500 гривень. Продажі стартували 12 квітня, чекаємо появи новинки на маркетплейсах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Нові iPad Pro отримають лише одну камеру: чому Apple відмовилася від ширококутної камери

    Нещодавнє оновлення iPad Pro стало одним із найбільш значущих за останні роки: яблучні планшети отримали передові процесори…

    13.05.2024

    OnePlus 13 і OnePlus 13R отримають різний дизайн

    На початку цього року китайська компанія OnePlus випустила на світовий ринок свій новий флагманський смартфон…

    13.05.2024

    У мережу злили якісні фото новенького HONOR 200 Pro

    Хоча HONOR 200 Lite вже офіційно представлений, ми також очікуємо на появу ще як мінімум…

    13.05.2024

    Космічну “Руку Бога” показали на фантастичному фото

    Нове зображення одержано камерою темної енергії (DECam), встановленою на телескопі Бланко в Чилі. На кадрі…

    13.05.2024

    Samsung Galaxy S25 може стати чудовим ігровим смартфоном завдяки Snapdragon 8 Gen 4

    Samsung, швидше за все, випустить Galaxy S25 на початку наступного року, і очікується, що телефон…

    13.05.2024

    Скільки коштуватиме нова кишенькова консоль Asus ROG Ally X

    Минулого тижня Asus розкрила факт швидкого анонсу кишенькової консолі ROG Ally X, запланований на 2…

    13.05.2024