Представлено фітнес-браслет Huawei Band 9 за 1500 гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бренд електроніки Huawei представив у Китаї свій смарт-трекер Band 9. Розумний браслет було вперше запущено в Малайзії минулого місяця. Він поєднує в собі легкий дизайн і набір професійних функцій відстеження здоров’я, пише Gizmochina.com.

Корпус Huawei Band 9 виконаний у прямокутному форм-факторі із заокругленим дисплеєм і кнопкою збоку. Він легкий, важить всього 14 грам, а товщина становить 8,9 мм. Фітнес-браслет оснащений 1,47-дюймовим AMOLED-екраном і водонепроникний до 5 АТМ. Завдяки дисплею AMOLED він також підтримує функцію Always-On Display без надто великого навантаження на батарею.

Максимальний час автономної роботи Band 9 становить 14 днів при звичайному використанні і 9 днів при використанні на максимум. Зарядка трекера займає близько 45 хвилин з 0 до 100%.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Band 9 пропонує понад 100 спортивних режимів і додаткові опції для моніторингу здоров’я. Серед них є TruSleep 4.0 для детального аналізу сну, датчик PPG для моніторингу здоров’я серця і TruRelax для управління стресом. Фітнес-трекер також дає змогу відстежувати менструальний цикл (актуально для дівчат), а новий дев’ятиосьовий датчик точно вимірює показники плавання та повсякденну активність.

Гаджет використовує Bluetooth 5.3 для підключення до смартфона. Він сумісний як з Android, так і з iOS смартфонами. У першому випадку на пристрої має бути встановлена ОС Android 9.0 і вище, у другому – iOS 11 і новіше. Персоналізувати трекер можна за рахунок вибору ремінця: варіант з фтореластомеру підходить для любителів класичного вигляду, а плетений варіант з нейлону – для тих, хто звик виділятися в натовпі.

Huawei Band 9 коштує в Китаї 269 юанів. У перекладі за актуальним курсом це ~1 500 гривень. Продажі стартували 12 квітня, чекаємо появи новинки на маркетплейсах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.