Acer випустила величезний вигнутий OLED-монітор для справжніх геймерів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинка від Acer явно націлена не просто на затятих геймерів, а на забезпечених гравців, які хочуть отримати максимум і повне занурення в іграх. Монітор під назвою Predator X49 X – це 49-дюймовий монстр з OLED-матрицею від компанії Samsung і співвідношенням сторін 32:9 при роздільній здатності 5К (5120х1440 пікселів). Екран у девайса вигнутий його кривизна становить 1800R.

Predator X49 X є ігровим не лише за рахунок великої діагоналі та високої частоти оновлення, що досягає 240 Гц. Фішкою пристрою є якраз OLED-матриця, що забезпечує наднизьку затримку зображення на рівні 0,03 мс, що в 100 разів менше щодо ігрових показників IPS- і VA-подібних матриць. Також завдяки OLED монітор підтримує технологію VESA DisplayHDR True Black 400, має глибокий чорний колір і має яскравість до 100 нит у режимі HDR (у стандартному SDR яскравість 250 нит).

З доступних підключень є два порти HDMI 2.1 і USB-A, один USB-B і USB-C з підтримкою DiaplayPort Alt і швидкої зарядки до 90 Вт (USB 3.2). Також передбачено додатковий DisplayPort та роз’єм для підключення навушників. При цьому монітор оснащений і вбудованою стереосистемою, а саме парою 5-ватних динаміків.

Ціна та доступність

Вартість і дата початку продажів Acer Predator X49 X виробник має намір оголосити трохи згодом.

Xiaomi випустила 85-дюймовий 4K-телевізор для любителів кіно та ігор із частотою оновлення екрану до 240 Гц.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.