Підтверджено, що розумний перстень Samsung Galaxy Ring забезпечуватиме до 9 днів автономної роботи

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Вчора компанія Samsung розкрила чимало подробиць про свій перший розумний перстень. З моменту першого анонсу на заході Galaxy Unpacked минулого місяця ми дізналися багато інформації про Galaxy Ring. Його дебют запланований на другу половину цього року. Тепер південнокорейський бренд розкрив час автономної роботи майбутнього пристрою.

Реклама

Корейське видання Financial News відвідало брифінг, присвячений Galaxy Ring. Виданню стало відомо, що “розумний” перстень від Samsung працюватиме від п’яти до дев’яти днів без підзарядки. Це пояснюється відсутністю дисплея, який використовується в смартгодинниках. Це означає, що майбутній пристрій, який можна буде носити, зможе працювати до 9 днів без підзарядки. TechM також стверджує, що підтверджений час автономної роботи відповідає тому, що повідомив керівник мобільного підрозділу Samsung ТМ Ро. Керівник також підтвердив, що “розумний” перстень не підтримує функцію голосових дзвінків.

Інше видання The Elec з посиланням на віцепрезидента Samsung повідомляє, що Galaxy Ring буде анонсований у другій половині року. Це означає, що він дебютує на заході Galaxy Unpacked наприкінці липня або на початку серпня, присвяченому новому поколінню смартфонів Galaxy Z, які складаються, гаджетів, що носяться, і планшетів.

Згідно з підтвердженими вчора деталями, Samsung Galaxy Ring буде доступний у платиновому сріблястому, золотому та керамічному чорному кольорах. Він матиме функцію Natural Cycles для відстеження фертильності для жінок. Також буде функція My Vitality Score, яка вимірюватиме розумову та фізичну підготовленість користувача. Південнокорейський бренд заявив, що Galaxy Ring буде оснащений провідними датчиками, але якими саме – залишається загадкою. Функція відстеження сну буде здатна відстежувати частоту серцевих скорочень, затримку сну та нічні рухи.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGIZMOCHINA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: