Марк Цукерберг порівняв Apple Vision Pro з Meta Quest 3 за 500 доларів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Генеральний директор Meta Марк Цукерберг нещодавно поділився своєю думкою про гарнітуру Vision Pro від Apple. Він заявив, що, на його думку, гарнітура Quest 3 від Meta – це не тільки найкраще співвідношення ціни та якості, а й чудовий продукт загалом.

Цукерберг, демонструючи систему передавання відео в Quest 3, вказав на компроміси, на які пішла Apple, щоб вбудувати вдосконалений дисплей у переносний пристрій. Він зазначив, що Quest 3 легший на 120 грамів, що підвищує його комфорт при тривалому використанні. Він також згадав, що відсутність дротового акумулятора і ширше поле огляду роблять Quest 3 зручнішим для пересування.

Цукерберг висловив свою перевагу фізичним ручним контролерам Quest і системі введення з відстеженням рук, хоча і визнав потенціал відстеження очей у певних сценаріях. Він натякнув на повернення відстеження очей у майбутніх гарнітурах Meta, після його появи в Quest Pro. Він стверджував, що бібліотека контенту Quest більш захоплива, ніж у Apple, хоча і визнав, що Vision Pro перевершує її як розважальний пристрій. Крім того, він підкреслив значну різницю в ціні, оскільки Quest 3 значно дешевший.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На закінчення Цукерберг висловив подяку своїй команді за їхню довгострокову прихильність розробці гарнітур віртуальної реальності. Він визнав поточне лідерство Meta з продажу гарнітур і заявив, що Quest 3 наразі є кращим вибором для більшості споживачів, ніж Vision Pro.

Однак він не згадав про явні переваги Apple в апаратному забезпеченні та екосистемі розробників, які можуть стати істотними факторами в міру розвитку цієї нової категорії продуктів. У той час як Meta наразі може перебувати в зручному становищі, конкуренція на ринку гарнітур тільки починається і потребуватиме витримки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.