Ніякого OLED-екрану: розкрито нові подробиці кишенькової консолі Nintendo Switch 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Японська Nintendo готується до випуску нової портативної ігрової консолі – Switch 2. Пристрій має бути представлено вже цього року.

За даними аналітика ринкових досліджень Omdia Хіроші Хаясе і репортера Bloomberg Такаші Мочідзукі, новинка обіцяє бути помітним кроком уперед.

Switch 2, як очікується, буде оснащена 8-дюймовим IPS-дисплеєм. Nintendo планує виробити близько 10 млн одиниць консолі в перший фінансовий рік, що є амбітною метою, особливо з огляду на початкові труднощі Sony з PlayStation5 і Microsoft з Xbox Series X/S, пов’язані з дефіцитом чіпів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Важливо зазначити, що на запуску Switch 2, ймовірно, не матиме версію з OLED-екраном, хоча в майбутньому така модель може з’явитися.

Пристрій буде оснащений чипсетом NVIDIA Tegra 239, 8 ГБ оперативної пам’яті та 64 ГБ внутрішнього накопичувача. Також ходять чутки про підтримку ігор у 1080p з Ray Tracing і процесор на 5-нм техпроцесі.

Очікується, що ціна нового Nintendo Switch 2 становитиме близько $399, що значно вище порівняно з оригінальною консоллю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.