Samsung може випустити розумне кільце Galaxy Ring вже цього року

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Samsung минулого тижня представила новітню серію смартфонів Galaxy S24 на презентації Unpacked, і наприкінці заходу компанія представила своє перше розумне кільце – Galaxy Ring.

Реклама

На заході мало що розповіли про Galaxy Ring, оскільки Samsung продемонструвала лише саме кільце з кількома видимими датчиками усередині. Проте нещодавні звіти надають більше інформації. Аналітик Аві Грінгарт (Avi Greengart) стверджує, що мав практичний досвід роботи з Galaxy Ring під час заходу Samsung Unpacked 2024, повідомляє видання The Verge .

За словами Грінгарта, кільце дуже легке і доступне в трьох варіантах оздоблення і аж до 13 розмірів. Очікується, що Samsung випустить його пізніше цього року, хоча точніші терміни не розголошуються. Можливо, компанія розповість більше про Galaxy Ring на заході Unpacked у другій половині цього року. Хоча подробиць поки мало, очікується, що Galaxy Ring буде включати такі функції, як моніторинг серцевого ритму, визначення рівня кисню в крові, відстеження сну і тренувань. Також ймовірно, що дані синхронізуватимуться з Samsung Health. Samsung може позиціонувати Galaxy Ring як аксесуар для Galaxy Watch, що забезпечує більш просунуте та точне відстеження здоров’я.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ