Samsung анонсувала Galaxy Ring – потужне та доступне розумне кільце

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Наприкінці свого грандіозного заходу Unpacked компанія Samsung показала наступну велику новинку – Galaxy Ring. Так, це розумне кільце, і воно було продемонстроване в наступному тизері:

Реклама

Galaxy Ring втілить “передові” інновації Samsung у сфері охорони здоров’я в абсолютно новому формфакторі. Це буде “потужний і доступний пристрій для здоров’я і гарного самопочуття, який змінить форму майбутнього здоров’я так, як це може зробити тільки Samsung”. Це цитата зі сцени.

Кільце кругле і чорне, принаймні в тій ітерації, яка була показана в тизері. Говорячи про тизери, ми помітили не дуже тонко прихований тизер Galaxy Ring, який був захований в офіційному проморолику Samsung про Samsung Health – зверніть увагу на позначку 2:10.

Galaxy Ring вже досить довго ходить у сфері чуток, і в якийсь момент казали, що кільце буде зіркою Unpacked. Цього не сталося, і тепер очікується, що воно буде представлений десь пізніше цього року – можливо, гаджет може бути запущений разом зі складними пристроями наступного покоління в липні.

Звичайно, оскільки це розумний носимий пристрій, очікується, що він, як мінімум, відстежуватиме низку показників здоров’я і надаватиме вібрації для сповіщень. Оскільки у нього немає екрана, час автономної роботи має бути кращим, ніж у смарт-годинника.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGSMArena

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ