У Китаї представили дешеву альтернативу Apple Vision Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Випущений пристрій має форм-фактор звичайних окулярів. Девайс отримав лінзи-екрани та дві встановлені в дужку камери, які дають змогу записувати просторове відео. Кожен екран Air 2 Ultra має роздільну здатність 1080 пікселів, частоту 120 герц, яскравість 500 ніт і кут огляду 52 градуси. Про це повідомляє видання GSMArena.

Реклама

За словами виробника, камери і ПЗ окулярів можна використовувати для відстеження об’єктів із шістьма ступенями свободи (6DoF). Також споживач може керувати девайсом руками, не використовуючи зовнішні контролери. За словами журналістів, Xreal Air 2 Ultra можна вважати дешевою альтернативою Vision Pro від Apple, оціненої в 3499 доларів. Китайський девайс коштує 700 доларів, або близько 63 тисяч рублів.

Автори видання зазначили, що, на відміну від інших пристроїв доповненої реальності, гаджет Xreal має вагу 80 грамів, яку вдалося досягти завдяки титановому корпусу. Нова гарнітура з’явиться в продажу в березні.

Раніше корпорація Apple розкрила комплект своїх окулярів доповненої реальності, які надійдуть у продаж у лютому. Крім Vision Pro в комплекті девайса виявляться зовнішній акумулятор, змінні наголов’я, зарядні кабель і адаптер USB-C, серветка, чохол для транспортування.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: