Ноутбуки Samsung Galaxy Book4 з новітніми чіпами Intel будуть дуже дорогими

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За день до передбачуваної презентації в мережі з’явилися подробиці про нові ноутбуки від компанії Samsung. Інсайдер Arsène Lupin (@MysteryLupin), який вже добре зарекомендував себе, опублікував зображення лептопів, а південнокорейські джерела розкрили всі ключові особливості всієї серії Galaxy Book4.

Згідно з новими даними, серія Galaxy Book4 складатиметься з трьох моделей: Pro, Pro 360 з поворотним екраном і Ultra. Усі вони оснащуватимуться сенсорним AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 3K, частотою оновлення 120 Гц і покриттям антивідблиску. У звичайному Pro діагональ складе 14 дюймів, а у двох інших – 16 дюймів.

Ноутбуки одними з перших отримають новітні процесори Intel Core Ultra, до складу яких уперше серед чипів Intel входитиме спеціальний нейронний процесор для задач штучного інтелекту. У “прошках” буде графіка Intel Arc, тоді як Galaxy Book4 Ultra дістанеться NVIDIA GeForce RTX 4050 або RTX 4070. Крім того, в них буде використовуватися фірмовий чип безпеки Knox.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повідомляється також, що відповідно до сучасних трендів ноутбуки Galaxy Book4 підтримуватимуть різні ШІ-функції. Зокрема, є інформації про поліпшення фотографій і відео.

Стверджується, що в Південній Кореї Galaxy Book4 Pro коштуватиме від 1450 доларів, Galaxy Book 4 Pro 360 – від 2000 доларів, а Galaxy Book 4 Ultra – від 2600 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.