Philips представила 43-дюймовий дисплей для геймерів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Рекомендована вартість монітора для європейської роздробу становить € 799

Тайванська компанія MMD, яка випускає монітори під маркою Philips, готується приступити до постачань дисплея Momentum 436M6VBPAB.

Основою пристрою служить 43-дюймова VA-матриця з роздільною здатністю 3840 x 2160 пікселів, а його головними достоїнствами стали підтримка технології синхронізації Adaptive-Sync і наявність сертифіката DisplayHDR 1000, передає власкор .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Philips Momentum 436M6VBPAB повинен стати аналогом UHD-телевізорів, а завдяки подстраиваемой під fps частоті поновлення він сподобається як ПК-геймерам, так і власникам ігрових приставок.

Новинка забезпечує 97,6-відсоткове охоплення кольорової палітри DCI-P3, характеризується пікової яскравістю тисячу кд / м², динамічною контрастністю 50 млн до 1 і часом відгуку 4 мс. Частота оновлення зображення на дисплеї обмежена планкою в 60 Гц.Для підключення до джерела зображення можна використовувати порти HDMI 2.0, DisplayPort 1.2, Mini DisplayPort і USB Type-C. До складу пристрою також входять 7-ватні стереодинаміки і концентратор USB 3.0
У продажу Philips Momentum 436M6VBPAB з’явиться ближче до кінця травня, рекомендована вартість монітора для європейської роздробу становить € 799.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.