Microsoft випустила Xbox Series S з ємністю 1 ТБ у кольорі “Carbon Black”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якраз до офіційного запуску Starfield, який запланований на 6 вересня, Microsoft випустила нову версію Xbox Series S. Консоль тепер доступна в кольорі Carbon Black з 1 ТБ пам’яті.

Жодних інших відмінностей, крім чорного кольору і збільшеного диска, приставка не отримала. Її ігрова продуктивність аналогічна базовій моделі.

Фактично, це ще одна альтернативна пропозиція для тих, хто хоче увійти в екосистему Xbox. SSD ємністю 1 ТБ порівняно з 512 ГБ у білому “боксі” – це вагома перевага, оскільки ігри останнім часом сильно розбухли. Наприклад, Star Wars Jedi: Survivor займає в пам’яті понад 100 ГБ, Starfield – ще 120 ГБ. У результаті на базовій консолі одночасно вміщаються в кращому разі 5-6 “важких” проєктів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ціна Xbox Series S Carbon Black на офіційному сайті Microsoft становить 350$, що на 50$ дорожче за стандартну версію. З огляду на те, що карти пам’яті на 512 ГБ від Seagate і Western Digital коштують щонайменше 80$, то терабайтний Series S для напевно стане хітом. У поєднанні з підпискою Xbox Game Pass це, як і раніше, один із найдешевших способів зануритися у світ ігор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.