Ґаджети

Belkin представила перші бездротові зарядки з підтримкою Qi2 для iPhone 15

Share

Популярний виробник аксесуарів Belkin представив кілька нових гаджетів для смартфонів і ноутбуків Apple.

Найцікавішими з анонсованих девайсів стали бездротові зарядні станції BoostCharge Pro 3-в-1 і BoostCharge з підтримкою нового стандарту Qi2. Технологія Qi2 дає змогу видавати потужність до 15 Вт під час заряджання майбутніх iPhone. За даними інсайдерів, Apple планує впровадити підтримку Qi2 в серію iPhone 15, але поки незрозуміло, як ця технологія працюватиме з актуальними моделями смартфонів бренду. BoostCharge Pro 3-в-1 може заряджати iPhone, Apple Watch і AirPods, а базова модель BoostCharge – тільки телефон. Останню можна використовувати у вертикальному положенні, щоб задіяти режим “Очікування” в iOS 17.

Наступна новинка – адаптер живлення Belkin BoostCharge Pro на основі технології GaN. Він оснащений трьома портами USB-C і одним USB-A, що дає змогу одночасно заряджати MacBook Pro, iPhone і iPad з розподілом потужності в 140 Вт між роз’ємами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще один незвичайний гаджет – Hybrid Wall Charger. Це гібрид адаптера живлення потужністю 25 Вт і пауербанка на 5000 мАг. Його можна використовувати як звичайний зарядний пристрій або зовнішній акумулятор.

Для користувачів Mac Belkin представила новий хаб Connect 5-в-1 з чотирма портами Thunderbolt 4 і роз’ємом USB-A. Він підтримує швидкість передачі даних до 40 Гбіт/с і одночасну роботу двох моніторів. Крім того, хаб підтримує подачу живлення потужністю 96 Вт.

Усі новинки надійдуть у продаж до кінця поточного року. Вартість пристроїв поки не розголошується.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Belkin
  • Останні записи

    Samsung Galaxy M35 показали наживо (відео)

    Galaxy M35 з'явився на консолі Google Play лише кілька днів тому, а це означає, що…

    17.05.2024

    Ось чому Windows XP не варто використовувати у 2024-му році (відео)

    Техноблогер Ерік Паркер опублікував цікавий відеоролик: він показує, як Windows XP відстала від часу в…

    17.05.2024

    Qualcomm перестає постачати компоненти для Huawei до США

    Влада США зупинила поставки компонентів американської компанії Qualcomm для китайської Huawei Technologies, імовірно, у відповідь…

    17.05.2024

    ASUS розкрила характеристики свого ноутбука на Snapdragon X Elite

    В'єтнамське відділення ASUS випадково опублікувало зображення та характеристики першого ноутбука компанії з процесором Qualcomm Snapdragon…

    17.05.2024

    Motorola представила новий смартфон у якого задня панель з дерева

    Сімейство смартфонів Motorola поповнила флагманська модель X50 Ultra. Крім потужного заліза, просунутої камери та «кіберспортивного»…

    17.05.2024

    Інсайдер назвав дату коли представлять iPhone 16

    Головна аналітична компанія DSCC Росс Янг поділився в X (екс-Twitter) інформацією про те, що постачальники…

    17.05.2024