Belkin представила перші бездротові зарядки з підтримкою Qi2 для iPhone 15

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярний виробник аксесуарів Belkin представив кілька нових гаджетів для смартфонів і ноутбуків Apple.

Найцікавішими з анонсованих девайсів стали бездротові зарядні станції BoostCharge Pro 3-в-1 і BoostCharge з підтримкою нового стандарту Qi2. Технологія Qi2 дає змогу видавати потужність до 15 Вт під час заряджання майбутніх iPhone. За даними інсайдерів, Apple планує впровадити підтримку Qi2 в серію iPhone 15, але поки незрозуміло, як ця технологія працюватиме з актуальними моделями смартфонів бренду. BoostCharge Pro 3-в-1 може заряджати iPhone, Apple Watch і AirPods, а базова модель BoostCharge – тільки телефон. Останню можна використовувати у вертикальному положенні, щоб задіяти режим “Очікування” в iOS 17.

Наступна новинка – адаптер живлення Belkin BoostCharge Pro на основі технології GaN. Він оснащений трьома портами USB-C і одним USB-A, що дає змогу одночасно заряджати MacBook Pro, iPhone і iPad з розподілом потужності в 140 Вт між роз’ємами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще один незвичайний гаджет – Hybrid Wall Charger. Це гібрид адаптера живлення потужністю 25 Вт і пауербанка на 5000 мАг. Його можна використовувати як звичайний зарядний пристрій або зовнішній акумулятор.

Для користувачів Mac Belkin представила новий хаб Connect 5-в-1 з чотирма портами Thunderbolt 4 і роз’ємом USB-A. Він підтримує швидкість передачі даних до 40 Гбіт/с і одночасну роботу двох моніторів. Крім того, хаб підтримує подачу живлення потужністю 96 Вт.

Усі новинки надійдуть у продаж до кінця поточного року. Вартість пристроїв поки не розголошується.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.