В Apple Vision Pro з’явився конкурент на Android TV за $529

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська компанія Rokid оголосила про випуск телеприставки Station, розробленої спеціально для фірмових окулярів доповненої реальності Max. З її допомогою можна переглядати всілякий контент, включно з відео та іграми, на величезному 215-дюймовому екрані.


Окуляри доповненої реальності Rokid Max оснащуються micro-OLED екранами з роздільною здатністю Full HD, яскравістю до 600 ніт і частотою оновлення 120 Гц. Вони здатні проектувати зображення, еквівалентні 215-дюймовому екрану, який розташований на відстані 3 метрів від користувача. У дужки окулярів також вбудовані невеликі динаміки, тож немає необхідності в підключенні навушників. При цьому важить пристрій лише 75 грамів і дає змогу коригувати лінзи, щоб користувачі могли підлаштувати їх під себе.

Rokid Station являє собою невеликий пульт, який за сумісництвом виступає і медіаприставкою під управлінням операційної системи Android TV з доступом до магазину додатків Android TV. Що стосується характеристик, відомо про вбудований акумулятор ємністю 5000 мАг, що забезпечує до 5 годин використання, і вбудований накопичувач об’ємом 32 ГБ. Підключення до окулярів здійснюється по кабелю через роз’єм micro-HDMI.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ


Окуляри Rokid Max коштують 439 доларів, а комплект із ТБ-приставкою Station оцінений у 529 доларів.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.