Представлено зарядний кабель, який неможливо заплутати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На Kickstarter представлений кабель MagTame – він має “надздібності”, які порадують будь-якого власника смартфона. На новинку звернули увагу в Trend Hunter.

Згідно з джерелом, кабель MagTame забезпечує як швидку зарядку девайса, так і передачу даних. Шнур має сертифікацію Made for iPhone, тобто “яблучні” смартфони сприйматимуть його як оригінальний шнур Apple. При цьому будуть доступні варіанти не тільки з Lightning, а й з USB-С і microUSB.

Головна фішка кабелю – магнітна структура обплетення. Коли шнур торкається сам себе, то моментально примагнічується і згортається кільцями, тому його буквально неможливо заплутати. Обплетення виконане не в циліндричній формі, а містить прямі грані, тож кабель акуратно згортається сам, без особливих проблем.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цінник для тих, хто хоче вкластися в проект, починається від $18, розробники обіцяють доставити перші кабелі в серпні. На AliExpress ми знайшли схожий кабель – по всій його довжині розташовані намагнічені кільця, які забезпечують той самий ефект. Кабель акуратно складається в колечка і не створює відчуття бардаку на столі. Купити його можна ось за цим посиланням .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.